Sidste flyvedag

Årets sidste flyvedag (med termik!) er nu slut, og flyene er blevet skilt ad og pakket sammen. Forude venter vinterarbejde samt teori for klubbens fremtidige S-piloter. :-)

Opslået af Nordjysk svæveflyveklub på 25. oktober 2015

S-Certifikat

https://instagram.com/p/9MDcSYBewX/

Opslået af Nordjysk svæveflyveklub på 23. oktober 2015

Solo

Så lykkedes det også for Jeppe at komme i luften solo.Jeppe er igang med at tage svæveflyve certifikat og går nu gang med B-normerne.Tillykke og godt klaret Jeppe

Opslået af Nordjysk svæveflyveklub på 26. september 2015

Sikke en dag

Sikken flyvedag! Først bestod Jens Andersen sin S-prøve og dernæst gik Mikkel Solo. Stort tillykke til jer begge! Thomas...

Opslået af Nordjysk svæveflyveklub på 19. september 2015

Foreningensdag

Så vi klar til foreningsdag på fisketorvet i Frederikshavn kig forbi og få en snak. #nordjysksvæveflyveklub

Opslået af Nordjysk svæveflyveklub på 11. september 2015

Solo

Stort tillykke til Jon som idag lod instruktøren blive på jorden og tog sine første solo starter.Jon skal nu omskoles til klubbens SZD51 "Junior" hvor han fortsætter sin uddannelse til svæveflyve pilot.

Posted by Nordjysk svæveflyveklub on 21. juni 2015

DM

I går lykkedes det Hans Christian at flyve sig til en dagssejer ved DM i Klubklassen. Dagens opgave var på 184km som for HCs vedkommende blev gennemført med 62,4km/tResultater kan findes på DM.DSVU.DK

Posted by Nordjysk svæveflyveklub on 23. maj 2015

Generalforsamling

Husk: Generalforsamling på lørdag d.14 i flyveklubben.
Vi håber at vi kan fortsætte traditionen med spisning efterfølgende, tilmelding foregår også i klubben.

Teori

Det er nu tid til at pakke vingerne i transportvognen, sætte sig ned bag skærmen og analysere gamle logger filer så man kan optimere flyvningen næste år.

Måske er det også tid til at tænke lidt på hvad man gerne vil med sin flyvning, flyver du det du gerne vil eller skal du prøve noget nyt? Mere stræk flyvning, en ny type eller måske lige frem tage et kursus i kunstflyvning?

Måske står du og gerne vil i gang med at flyve også er det nu du skal til det. Vi starter nemlig snart på årets teori undervisning. Har du lyst til at høre mere eller måske være med så skal du være velkommen til at kontakte klubben eller kigge forbi Onsdag den 12/11 kl 19.00 hvor vi holder et lille medlemsmøde for at planlægge vinterens aktiviteter.

Tillykke

Tillykke til Lasse som fik lov at flyve solo 11/10.

Tillykke og god fornøjelse med resten af uddannelsen til svæveflyvepilot.